Waarom val ik niet af gezondheidsprogramma

Door deskundigen ontwikkelt voor jou!

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van ons super leerzame 21 dagen programma

De waarom val ik niet af leefstijl challenge is voor jou omdat je wilt:

 • Afvallen (1 tot 5kg in 21 dagen)
 • Minder prikkelbaar zijn, minder focusproblemen, minder vergeetachtigheid en meer scherpte
 • Je stukken beter voelen
 • Beter slapen
 • Van regelmatig hoofdpijn hebben af en niet meer 3 a 4 keer per jaar verkouden (vaak een snotneus hebben) zijn
 • Meer energie hebben
 • Je stofwisseling verhogen om op gezond gewicht te blijven
 • Een minder grote buikopvang (1 tot 7 centimeter in 21 dagen) zonder honger hebben en met veel water drinken
 • Geen opgeblazen gevoel
 • Een betere ontlasting
 • Minder stress ervaren
 • Minder fysieke klachten als blessures en pijnlijke gewrichten en/of spieren

We gaan ervoor zorgen dat je hormonen en lichaam weer in balans komen (het 21 dagen programma is de perfecte kennismaking daarvoor), waardoor je WEL:

 • Afvalt
 • Je je goed voelt
 • Slapen gaat beter/goed en je wordt uitgerust wakker
 • Je meer energie, je gefocust bent, meer concentratie hebt en minder ‘verward’ bent
 • Jouw stofwisseling in rust gaat omhoog
 • De omvang van je buik wordt kleiner
 • Je hebt geen opgeblazen gevoel meer na het eten
 • Het optimaliseren van je ontlasting (waardoor je niet meer van toilet naar toilet leeft)
 • Je minder stress hebt
 • Oftewel je verhoogd je immuunsysteem waardoor je niet constant verkouden bent, hoofdpijn hebt en lichamelijke en fysieke klachten ervaart.

Ervaringen van deelnemers

Lees hier de verbluffende ervaringen van meerdere deelnemers die je voorgingen. De hoofdvraag: waarom val ik niet af? Heeft niet één antwoord, het is een combinatie van meerdere factoren. We gaan op zoek naar de ‘hoofdreden(en)’ bij jou en pakken deze aan.

Waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af review – “Mijn waarom val ik niet af leefstijl challenge overzicht”: Energie niveau omhoog ✅ Geen snaai buien ✅ Niet meer 10x snoozen bij het opstaan ✅ Minder onrustig / stress gevoel ✅ Gave huid ✅ Niet meer “leven” op koffie ✅ En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van het waarom val ik niet af leefstijl programma, maar ik ben gewoon begonnen en al heel snel merkte ik verschil! In het begin was het wel erg puzzelen en plannen en moest Duncan me helpen met enorm veel vragen 😅 Maar na een dag of 10 hoefde ik niet meer steeds op mijn schema te kijken wat ik moest eten, welke vitamines, etc. En honger? Dat zeker niet! Met meerdere maaltijden per dag was de verleiding van zoetigheid makkelijk te weerstaan. Voordat ik het wist was het alweer tijd voor de volgende maaltijd. Onder begeleiding van Duncan kwam ik al snel in het eet ritme en zag ik ook elke training meer progressie. Ongelooflijk hoe de combinatie van de juiste voeding en specifieke training je lichaam kan veranderen. Dit had ik niet verwacht en zeker niet in zo’n korte tijd. Gisteren heeft Duncan de huidplooi metingen verricht en in combinatie met het invullen van de vragenlijst, is daar een persoonlijk eet- en trainingsadvies uitgekomen voor de komende weken. Dit ga ik zeker weer volgen want zoals het programma voorschrijft: “Vergelijk het protocol met het laag voor laag afpellen van een ui…. zo zal hormoon voor hormoon (op een natuurlijke wijze!) in balans gebracht worden, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt”. Dit heb ik nu al aan den lijven mogen ondervinden, dus ik kan niet wachten op de volgende lagen 💪 #duncanbedanktvooraljeadviezenengeduld!”


Waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af leefstijl challenge: maag en darmklachten / spijsverteringsklachten – “Jaren lang heb ik dag in dag uit last gehad van mijn maag en darmen. Op het begin alleen bij voedingsmiddelen als champignons, eieren, room, yoghurt en kwark. Maar later kreeg ik bij alles wat ik at buikpijn en een opgeblazen gevoel. Ik heb deze buikpijn een tijdje kunnen oplossen door veganistisch te eten, maar ook hier kreeg ik op een gegeven moment weer dezelfde klachten van. Toen besloot ik om het PHP traject bij Duncan te gaan volgen. Dit was best even aanpassen na bijna een jaar veganistisch eten. Ik moest nu opeens weer dierlijke producten eten en zelfs vlees! Dit was in het begin best een beetje gek, maar wende gelukkig snel. Ook moest ik wennen aan het vaker eten op een dag. Dit ging van 2 keer per dag eten, naar om de 2 a 3 uur eten. Best een groot verschil, maar het lukte! Wonder boven wonder kreeg ik van de producten waar ik jaren daarvoor buikpijn van kreeg, geen buikpijn! Ook het opgeblazen gevoel wat ik standaard heb ervaren na een maaltijd is verdwenen. Verder voel ik me energiek, is mijn huid egaler en heb ik gedurende de dag minder en soms zelfs geen “inkak” momenten meer. Voor het volgen van dit eet schema dronk ik 2 a 3 koppen koffie per dag. Nu drink ik er 0 en voel ik me energieker dan ooit! Naast de voeding die je aanpast tijdens het waarom val ik niet af traject, houd je je ook aan een trainingsschema. Dit schema was best even wennen. Elke keer tot het gaatje gaan en de laatste herhaling eruit moeten persen, vond ik best heftig. Maar ook hier wen je aan. Je schrijft je resultaten op en dit geeft je voor elke nieuwe training een streef getal. Dit motiveerde mij heel erg. Je ziet en voelt de vooruitgang in je lichaam. Ik kijk er naar uit om verder op zoektocht te gaan naar eventuele disbalans in mijn hormonen en verwacht de manier van eten en trainen nog lang zo te gaan doen”

Reviews van deelnemers

Waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af leefstijl challenge: interesse in gezondheid: “De waarom val ik niet af leefstijl challenge was leuk om te doen! Drie weken lang trainen en 6 keer per dag eten, veel water drinken (3 liter per dag!) en supplementen nemen, dat waren mijn persoonlijke leefstijl adviezen. Vooraf doelstellingen bepalen wat je met de challenge wilde bereiken en een duidelijke uitleg van Duncan over het programma en de bedoeling ervan. Leuk vond ik dat we in een app-groep ervaringen in de eerste week deelden en recepten uitwisselden: het is namelijk een hele overgang om van 3 maaltijden per dag naar 6 maaltijden te gaan, waarbij de volgorde van deze maaltijden ook van groot belang is. Dat betekende de week beginnen met een koelkast vol met vooral groenten en eiwitten, die je langzaam maar zeker in de week weg at. Duncan voorspelde dat we in het begin honger zouden krijgen maar dat viel erg mee: door veel groenten te eten heb ik eigenlijk geen honger gehad. Daarnaast 3 keer per week oefeningen doen. Na 3 weken voelde ik me een stuk fitter, was ik afgevallen en sterker”

Nog meer ervaringen

Waarom val ik niet af

Review: Waarom val ik niet af – `21 dagen, moet te doen zijn toch? Was het ook! Het was het wel even puzzelen: meerdere maaltijden per dag, zorgen dat je tussendoor geen trek krijgt… hoeveel moet je dan eten, en wat? Maar na een paar dagen kwam er een ritme in en nu na drie weken zit het gewoon in mijn systeem. Net als de trainingen trouwens, die bij mijn waarom val ik niet af leefstijl challenge programma horen. En de resultaten tot nu toe… ✅ ik slaap beter ✅ als ik ‘s morgens wakker wordt ben ik ook echt wakker ✅ smaak is beter geworden ✅ geen behoefte meer aan choloca, taart etc. ✅ geen middagdip meer ✅ en een paar kilo’s en centimeters minder Ongelofelijk dat je dit kunt bereiken in 21 dagen, wat de combinatie van voeding & training met je lichaam doet! Natuurlijk had ik steeds allerlei vragen die ik gelukkig steeds weer aan Duncan kon stellen. Dank voor je geduld, tips en begeleiding, Duncan. Afsluiting van de 21 dagen was de huidplooi meting en een vragenlijst. Het advies wat hier uit is gekomen ga ik natuurlijk opvolgen. Hoe mooi is het dat je zelf met voeding & training je hormonen in balans kunt brengen! De basis is gelegd in het 21 dagen programma, ik ga nu voor het vervolg💪🏼`

En nog een ervaring

Waarom val ik niet af

Waarom val ik niet af leefstijl challenge: beter slapen “Op een avond sprak ik met Duncan over mijn klacht over (extreem) moe zijn. “Misschien moet je eens ons waarom val ik niet af leefstijl challenge programma volgen, waarbij je anders eet en anders sport” zei hij. “Eerst 21 dagen uitproberen, en als je het wat vindt kan je doorgaan”. Ach, waarom niet dacht ik. Ik had er alles voor over om niet meer moe te zijn, dus waarom niet dit proberen. En wat afvallen kon ook geen kwaad, dus dat is een mooi bij-effect. Het voorbereiden was wel even wat werk, maar eigenlijk ook best leuk om te doen. Duncan heeft veel geholpen in de keuzes van producten, en motiveerde uitstekend zodat ik het dieet ook goed kon volhouden. Op al mijn kritische vragen had hij een duidelijk antwoord, dus hij weet heel goed wat de gedachtes zijn achter alles in dit programma. Het mooie is dat je helemaal zelf kan kiezen wat je eet, en dus ook best lekker kan blijven eten. Alleen in een andere combinatie, en wat vaker en meer per dag… Hierdoor had ik ook geen zin in snacks ’s avonds, want je eet best veel op een dag. Na een week het programma best goed gevolgd te hebben, merkte ik al dat ik al 2 kilo was afgevallen, en ook voor het eerst zonder wekker wakker werd. En belangrijker, ik was voor het eerst niet moe. Dit niet moe zijn zette door en in de derde week was ik eigenlijk niet meer moe. Het aantal supplementen is iets waar ik zelf wel moeite mee had, en nog steeds heb. Maar ik merk aan mijn lijf en mijn gevoel van fit zijn dat het mij wel goed doet. Daarom blijf ik het waarom val ik niet af leefstijl challenge programma volgen, en wie weet ga ik met een 6-pack de zomer in 😊.”

De waarom val ik niet af leefstijl challenge – Alles draait om JOU!

We maken het programma op maat gemaakt afgestemd op jouw wensen

Fitness en progressie

De waarom val ik niet af leefstijl challenge – een gezond lichaam ziet er gezond uit en zal gezond functioneren

Waarom val ik niet af gezondheidsprogramma

Door deskundigen ontwikkelt voor jou!

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van ons super leerzame 21 dagen programma

Enkele richtlijnen tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge gezondheid optimaliseren

Tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge ga je eten en leven volgens enkele van de volgende richtlijnen.

 • Je eet meerdere keren per dag, waarvan sommige hoofdmaaltijden zijn en sommige tussendoortjes. (Belangrijk als je specifiek voor de hoofdvraag: waarom val ik niet af? op deze pagina terecht bent gekomen)
 • Alles mag gegeten worden, tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge, alleen bepaalde combinaties niet samen. (Uitgezonderd van groentes, die eten veel!).
 • Afhankelijk van je doelstelling(en) tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge, adviseren we alleen voedingsadvies en/of trainingsadvies.
 • Je mag zo veel eten als je wilt, honger, willen we zo graag mogelijk vermijden. (Belangrijk bij de waarom val ik niet af doelstellingen)
 • Vermijd zo veel mogelijk producten met (veel) suikers.
 • Alles wat vlieg, zwemt, rent, en groen is maar geen ‘barcode’ heeft mag!
                  Jouw slagingspercentage onder begeleiding tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge: Je slagingspercentage om je gezondheidsproblemen met voeding aan te pakken als je eet hoe de gemiddelde persoon uit huidige maatschappij eet:

100%
(als je doet wat we zeggen)
                15%

Waarom val ik niet af gezondheidsprogramma

Door deskundigen ontwikkelt voor jou!

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van ons super leerzame 21 dagen programma

Waarom val ik niet af – Maak je eigen succesvolle cirkel

Waarom val ik niet af
waarom val ik niet af
Cirkel 3 waarom val ik niet af
Cirkel 4 waarom val ik niet af

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van ons super leerzame 21 dagen programma

 

Bij welke gezondheidsklachten kunnen we je uitermate effectief helpen

Bij de onderstaande gezondheidsklachten kunnen we je uiterst effectief helpen tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge! Het zijn onwijs veel verschillende soorten gezondheidsklachten, dat zit hem in het volgende: omdat we investeren in de basis van gezondheid.

We kijken puur naar welke lichamelijke functies we moeten herstellen zodat het lichaam weer optimaal kan gaan functioneren. Geef je het lichaam wat het nodig heeft, dan gaat het lichaam doen wat het wilt doen: leven. Wanneer je bepaalde lichaamsfuncties weer optimaal laat werken (denk hierbij aan het maag- en darmstelsel, vertering en opname) dan heeft het lichaam voldoende energie en kracht over om:

 • te herstellen
 • giftige stoffen ‘naar buiten te werken’
 • energie over om weerbaar te zijn tegen virussen en bacteriën
 • de toevoer om op vanaf cel niveau te herstellen
 • ontstekingen te voorkomen of te herstellen (deze zijn vaak de basis van klachten)

Bij de volgende klachten kunnen we je uiterst effectief helpen / ondersteunen / laten herstellen tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge (afhankelijk van hoe lang je al klachten hebt, zul je het programma langer of korter moeten volgen voor optimaal herstel):

1. Slaapproblemen (Groeihormoon disbalans), 2. Hormonale disbalans, ‘een dikke onderkant’ of ‘men boobs’ (oestrogeen disbalans), 3. Burn out (focus op de darm), 4.Depressie (focus op de darm), 5. Afvallen, 6. Vaak verkouden zijn, 7. Fysieke klachten, 8. Aankomen in gewicht / spiermassa, 9. Moeite om op gewicht te blijven (focus op de darm), 10. Veel zweten (focus op mineralen), 11. Diabetes, 12. Buikvet verminderen, 13. Gluten allergie (focus op darm in combinatie met magnesium tekorten), 14. Darmklachten, 15. Sneller herstellen tijdens revalidatie training, 16. Testosteron disbalans, 17. Migraine (focus op darm in combinatie met magnesium en taurine), 18. Herstellen van ziekte (focus op weerbaar immuunsysteem), 19. Smaakverlies (focus op vitamines en mineralen), 20. Hooikoorts (focus op voeding en zuurstof), 21. Meer energie voor jong en oud, 22. Long covid klachten (focus op darm in combinatie met zuurstof binden), 23.Epilepsie (focus op minder koolhydraten + detox), 24. ADHD klachten (focus op darm en minder koolhydraten), 25. Opgeblazen gevoel (focus op voeding van het 21 dagen programma), 26.Slecht maag- en darmstelsel (focus op maag- en darmstelsel herstellen), 27. Concentratie problemen (focus op voeding en zuurstof), 28. Weinig rust (focus op voeding en zuurstof), 29. Focusproblemen (focus op voeding en zuurstof), 30. Laag libido (focus op testosteron profiel), 31. Moeite met zwanger raken, 32. Geheugen en focus problemen (focus op testosteron profiel in combi met zuurstoftoename), 33. Oorsuizen (mineralen en nek losmaken), 34. Insuline gevoeligheid vergroten, 35. Spieropbouw, 36. Bierbuiken en mannenborsten, 36. Overgangsklachten (focus op oestrogeen profiel), 37. Prostaat klachten (focus op testosteron profiel), 38. Alcohol problemen (focus op detox programma), 39. Thyroid disbalans (schildklier problemen herstellen) 40. Oogproblemen (focus op voeding en behandeling), 41. Bloeddruk verlagen (focus op het 21 dagen programma), 42. ‘Ik word minder slim’ klachten (heeft een verband met zuurstof), 43. Klachten aan je zenuwstelsel (focus op voeding / koolhydraten en detox), 44. Ademhalingsklachten, 45. Veel stress (cortisol disbalans), 46. Examenstress (focus op voeding), 47. Angstaanvallen (focus op voeding: passiebloem en rhodiola of behandeling), 48. Mentale stress (focus op de darmen), 49. Echtscheiding klachten (focus op 21 dagen programma), 50. Slecht immuunsysteem (focus op het 21 dagen programma immuunsysteem versterken), 51. Kramp in je kuiten (focus op magnesium, vocht en eiwitten in de nacht), 52. Mitochondriën herstellen (focus op antioxidanten en de zon), 53. Chemicaliën uit lichaam krijgen (nagel stylistes, mensen die in een parfumzaak werken), 54. Meer witte bloedlichamen krijgen 55. Lymfestelsel verbeteren / stimuleren 56. Witte vlekjes op nagels en meer!

Heb je andere klachten die hierop lijken? Of ben je benieuwd of je kunnen ondersteunen bij jouw gezondheidsklachten?

Via ons online formulier kun je al je vragen vrijblijvend aan ons stellen over de waarom val ik niet af leefstijl challenge

SUCCESVERHALEN waarom val ik niet af leefstijl challenge

Beluister hier enkele succesverhalen van deelnemers tijdens de waarom val ik niet af leefstijl challenge, met zeer positieve gezondheidsvoordelen.