Een overzicht van video's van BuitenFit Haarlem - Wat doen we allemaal?

Video’s van BuitenFit Haarlem – Soms zeggen beelden meer dan woorden, vandaar op deze pagina: een overzicht van meerdere trainingen, oefeningen, informatie over het balanceren van je hormonen, hoe optimaliseer je je eigen gezondheid, de beste oefeningen voor revalidatie training en veel meer! We kijken naar de oorzaken van klachten om op een gezonde manier de leefstijl van sporters te bevorderen. Buiten sporten is SUPER gezond en heeft veel mentale en fysieke voordelen ten opzichte van binnen sporten. Kom langs en overtuig jezelf!

Training voor alle leeftijden

Video’s van BuitenFit Haarlem – Tijdens onze groepstrainingen voor alle leeftijden sport je in een leuke groep in een gezellige sfeer, waarin hard gewerkt wordt! Naast de bootcamp trainingen voor volwassenen, is er ook een speciale Ouder en Kind Bootcamp. Ouders kunnen hierbij het goede voorbeeld aan hun eigen kinderen geven. Sporten is een belangrijk onderdeel voor een gezond leven.

Bij BuitenFit Haarlem kan iedereen sporten van ‘jong tot oud’. De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. Bekijk op deze pagina ook oefeningen die we doen tijdens de groepstrainingen en personal training voor een fit, sterk en vitaal lichaam.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding: De personal trainer van BuitenFit Haarlem, Duncan Berends, is eind 2019 en 2020 uitgeroepen tot personal trainer van het jaar 2019 en 2020 in de gemeente Haarlem. Werk samen met hem aan je doelstellingen en voel je fitter en vitaler dan ooit te voren!

Wat je doelstelling ook is? Als je doet wat we zeggen garanderen we je resultaat op het gebied van afvallen, aankomen, lichaamshouding verbeteren, revalidatie training, blessure behandelingen, meer energie krijgen, herstellen van een burn out, herstellen van ziekte, trainen voor sportprestaties, beter slapen, je vrolijk voelen en meer!

Herstel razend snel van een blessure

Video’s van BuitenFit Haarlem – Door onze unieke en effectieve behandelmethode met betrekking tot het herstellen van:

  • (Sport)blessures
  • Een betere lichaamshouding
  • Lichamelijk klachten

Binnen 1 tot 5 behandelingen boeken we vaak 70% tot 100% verbetering van de lichamelijke klachten en/of blessures. Na de eerste behandeling merk je al direct verbetering!

Voor meer informatie over onze unieke en effectieve behandelingen, klik op de link.

Breng je hormonen in balans

Breng je hormonen in balans en je lichaam gaat weer doen wat het wilt doen: gelukkig en gezond leven met voldoende energie voor leuke activiteiten. Het hele lichaam staat van top tot teen met elkaar in verbinding. Het drinken van zulk schoon mogelijk water, het eten van gezonde voeding en trainen om je hormonen te balanceren (dit zijn andere trainingen dan de groepstrainingen). We kijken naar alle aspecten, ook stress, voldoende slaap en het doen van leuke dingen spelen een rol. We hebben al veel mensen stukken beter in hun vel laten zitten door ons 21 dagen programma met betrekking tot gezondheid.

We hebben gelijk een eerste actie voor je die je mag doen en uitvoeren:

  • Doe je ogen dicht en denk aan 1 iets wat je echt leuk vind om te doen
  • Dit doe je vervolgens nog een keer en nu denk je aan iets waar je echt van ontspant
  • Hetgeen wat als eerst in je op komt schrijf je op
  • Nu krijg je van ons de opdracht om deze 2 activiteiten beide in de aankomende 2 weken te gaan doen (op wat voor manier dan ook).
  • Heel veel plezier en geniet ervan!

Bekijk video’s van BuitenFit Haarlem hieronder of bekijk alles op Youtube.

Reviews de onderwerpen van de video’s van BuitenFit Haarlem

Video's van BuitenFit Haarlem
Video's van BuitenFit Haarlem
Video's van BuitenFit Haarlem