Veel gestelde vragen voor persoonlijke training buiten in de natuur

Op deze pagina lees je over:

  1. De veel gestelde vragen over personal training
  2. Veel gestelde vragen over buiten sporten tijdens de groepstrainingen
  3. En over de veel gestelde vragen over revalidatie training
  4. Welke activiteiten biedt BuitenFit Haarlem nog meer aan?

1. Op weke locaties kun je personal training volgen?

Bij BuitenFit Haarlem kun je personal training volgen op locatie naar keuze. Onze voorkeur gaat uit naar buiten in de natuur, want buiten sporten is SUPER gezond en heeft veel mentale en fysieke voordelen ten opzichte van binnen sporten. We nemen onze sportattributen graag mee. Maar personal training bij jou thuis is ook optie. Afhankelijk van de locatie is de prijs voor personal training hoger of lager per uur.

In de volgende regio’s wordt personal training aangeboden:

Haarlem
Santpoort
Bloemendaal
Heemstede
Aerdenhout
Overveen
Velserbroek
IJmuiden

Woon je bij één van deze plaatsen in de buurt? Neem dan zeker contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden voor personal training bij jou in de buurt.

2. Hoe weet ik of ik de juiste keuze maak om bij BuitenFit Haarlem te trainen?

Gratis kennismaking
Je kunt gratis kennismaking via een intake en personal training bij BuitenFit Haarlem. Daarna hebben we 3 personal trainingen voor een laagdrempelige prijs, 3 trainingen voor €99,00. Inclusief de gratis proefles maak je hierdoor kennis met 4 personal trainingen voor nog geen €100,00. Zo kun je een goede indruk krijgen wat deze trainingen voor jou kunnen betekenen en of je hiermee door wilt voordat je in één keer een heel groot bedrag uitgeeft.

Personal trainer van het jaar
Ook is de personal trainer van BuitenFit Haarlem in 2019 en 2020 uitgeroepen tot personal trainer van het jaar in de gemeente Haarlem. Omdat we ons willen blijven ontwikkelen volgens we jaarlijks één of meerdere cursussen en/of opleidingen.

Naast trainingen verzorgen buiten in de natuur zijn we ook gespecialiseerd in revalidatie training en het in balans brengen van hormonen.

3. Kan ik tijdens personal training ook deelnemen aan de groepslessen?

Jazeker! Bij een personal training pakket zit inclusief 2 keer per week deelname aan een groepsles naar keuze. Deze optie is niet verplicht maar zeker aan te raden.

4. Zijn de personal trainingen op een vaste dag?

Nee, we kunnen per week samen een dag en tijdstip plannen.

Wist je dat als je om de 6 weken wisselt van vaste trainingsdag dat dit een extra uitdaging is voor je lichaam voor optimaal resultaat. Als je elke week, week in week uit elke keer op precies dezelfde tijden en dagen traint raakt je lichaam hier op een bepaalde manier aan gewend. Hoe minder ‘gewenning’, hoe meer resultaat.

5. Kan ik met meerdere mensen personal training volgen?

Ook dat is mogelijk! Je kunt ook met ze 2en of 3en personal training volgen

6. Hoe snel kan ik resultaat verwachten tijdens personal training?

Dat hangt ervan af! Het heeft mede te maken met de hoeveelheid trainingen die je volgt en de mate waarin je onze gemaakte afspraken uitvoert. Gemiddeld genomen zou ik bij de start 2 tot 4 keer sporten per week aan te raden. Dit is een minimum om serieus aan een sport doelstelling te werken. Waarvan 1 keer personal training is en 2 keer groepsles deelname. De aanpak tijdens de personal training is persoonlijk en resultaatgericht. Er wordt naast training gekeken naar voeding, hormonen, leefstijl, slaap, etc. voor optimaal resultaat.

Veel gestelde vragen voor buiten sporten tijdens groepstrainingen:

1. Kan ik met een strippenkaart of abonnement deelnemen aan alle groepstrainingen?

Jazeker! Je kunt deelnemen aan alle groepstrainingen in het rooster.
https://buitenfithaarlem.nl/training-rooster/

Alleen voor Ouder & Kind bootcamp heb je een aparte strip, strippenkaart of abonnement nodig. Bij een onbeperkt abonnement kun je deelnemen aan alle groepstrainingen van de week. Zo vaak als je wilt!

2. Hoe lang is een strippenkaart van 8 strippen geldig?

2 maanden

3. Hoe lang is een abonnement geldig?

Elk abonnement is voor 6 maanden geldig, daarna wordt deze automatisch verlengd met een maand.

4. Wanneer je op vakantie bent en je mist 3 trainingen van je abonnement, mag je deze dan inhalen?

Ja, deze kun je inhalen in de periode waarin je abonnement geldig is. Je strippen blijven geldig in de periode dat je je huidige abonnement hebt. Zeg je je huidige abonnement op, dan vervallen je strippen.

5. Is er een opzegtermijn voor een abonnement?

Ja, er is een opzegtermijn van 1 maand. Bekijk de algemene voorwaarden:
https://buitenfithaarlem.nl/wp-content/uploads/2019/11/BuitenFit-Haarlem-ALGEMENE-VOORWAARDEN4.pdf

6. Tot hoe ver van te voren kan ik me afmelden voor een groepstraining?

Je kunt je tot 24 uur van te voren afmelden voor een groepstraining. Meld je je binnen 24 uur van een groepstraining af, dan is je strip verlopen.

Dit doen we om ervoor te zorgen dat er geen plekjes ‘gereserveerd worden’ als je nog niet 100% zeker weet of je komt. Misschien houd je wel een plekje bezet terwijl iemand anders heel graag wilt sporten.

Ook werkt dit als extra stimulans, heb je je aangemeld en kun je je niet meer afmelden, dan is dat alvast ‘een smoes’ minder die je kunt inzetten om niet te komen haha.

7. Zijn alle trainingen buiten in de natuur?

Jazeker, buiten sporten is SUPER gezond! Alle trainingen zijn buiten in de natuur. Bij BuitenFit Haarlem wisten we het al wat langer, maar buiten sporten is op dit moment populairder dan ooit. Wanneer je eenmaal bent begonnen met buiten sporten ervaar je alle voordelen zelf en wil je niet meer anders. Lees hier meerdere fysieke en mentale voordelen van buiten sporten

8. Is buiten sporten in groepsverband nog toegestaan tijdens een lockdown?

Bij BuitenFit Haarlem volgen we de landelijke regels met betrekking tot het buiten sporten. Op de website van het NOC*NSF en/of op de website van de Rijksoverheid is alle informatie te vinden met betrekking tot het buiten sporten.

Veel gestelde vragen met betrekking tot revalidatie training?

1. Waarom moet ik kiezen voor revalidatie training van BuitenFit Haarlem?

De behandelingen zijn speciaal gericht op preventiebehandeling en prestatieverbetering en is gebaseerd op de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Het zijn behandeltechnieken die je niet vaak terugziet bij fysiotherapeuten in Nederland, maar die wel effectiever en sneller resultaat bieden.

We gebruiken de technieken geleerd vanuit de opleiding: Mylogenics.

2. Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Op dit moment worden de Mylogenics behandelingen niet vergoed. Ons streven is om binnen 5 behandelingen 50% tot 100% verbetering te ervaren van de pijnklachten als:

Heb je bepaalde klachten waar je al wat langer mee loopt en niet vanaf komt?
Denk hierbij aan:

  1. Knieklachten
  2. Rugklachten
  3. Schouderklachten
  4. Instabiliteitsproblemen
  5. Shinsplints etc.
  6. Of overige pijntjes, blessures na of tijdens een training?

Wij helpen je graag verder!

3. Zijn de behandelingen met betrekking tot sport revalidatie ook buiten?

Nee, de behandelingen met betrekking tot sport revalidatie zijn niet buiten. We verzorgen onze behandelingen binnen bij Emily’s schoonheidssalon in Haarlem Noord.

Wat biedt BuitenFit Haarlem nog meer aan?

1. Groepsuitjes

Voor een optimale sfeer tijdens de groepstrainingen organiseert BuitenFit Haarlem eens in de zoveel tijd groepsuitjes voor zijn/haar klanten. Zo leren we elkaar net even iets beter kennen, dit vergroot de sfeer tijdens de trainingen.

Uitjes waar we al aan mee hebben gedaan zijn: schaatsen, suppen, een barbecue, het freezlab van -130 graden, bowlen, beachvolleybal, apenkooien in een gymzaal.

2. Kettlebell workshops

Om de kettlebell trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen biedt BuitenFit Haarlem eens in de zo veel tijd kettlebell workshops aan. Tijdens kettlebell workshop nummer 1 nemen we alle stappen met je door voor een goede techniek tijdens de kettlebell oefeningen. Echt een aanrader!

Ben je al ervaren met kettlebell training? Dan is de tweede kettlebell workshop echt iets voor jou. Tijdens kettlebell workshop nummer 2 breiden we bepaalde technieken uit en leren we je bijvoorbeeld DE kettlebell oefening DER kettlebell oefeningen, namelijk: De snatch! Voor optimale vetverbranding tijdens het sporten.

3. Sportieve kinderfeestjes

Is je zoon of dochter jarig? Bij BuitenFit Haarlem bieden we de leukste sportieve kinderfeestjes die er zijn in Haarlem en omgeving buiten in de natuur. Voor meer informatie bekijk de link.

4. Teambuilding activiteiten buiten in de natuur

Voor te gekke teambuilding activiteiten buiten in de natuur ben je bij BuitenFit Haarlem aan het juiste adres. Voor alle informatie over de teambuilding activiteiten voor jong en oud kun je informeren naar een gratis proefles.

Buiten teambuilding scholen

Ook als school kun je een te gekke buiten teambuilding activiteit laten organiseren bij BuitenFit Haarlem. Meerdere scholen hebben al deelgenomen aan uitdagende bootcamp activiteiten voor kinderen van jong tot oud.

Veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem vrijblijvend contact op via het gratis proefles formulier of kijk op de homepage van BuitenFit Haarlem. “Kom langs en overtuig jezelf, buiten sporten is SUPER gezond!