Bootcamp Haarlem groepslessen

Buiten sporten en training in Haarlem

GROOT aanbod aan groepslessen

GROOT  aanbod aan abonnementen

Buiten sporten in Haarlem – Maak kennis met de te gekke buiten workouts als bootcamp-, kettlebell- en circuittraining van BuitenFit Haarlem buiten in de natuur. Buiten sporten in Haarlem heeft meerdere voordelen ten opzichte van binnen sporten. Zowel op fysiek als op mentaal niveau voor sterk, fit, gezond en vitaal lichaam. Geef je gezondheid een boost op fysiek en mentaal gebied door buiten te sporten in Haarlem. Tijdens de groepstrainingen als bootcamp en personal training, leer je de vele voordelen van trainen met een kettlebell en het eigen lichaamsgewicht ten opzichte van geïsoleerde fitness apparaten. Daardoor train je je lichaam als één geheel in plaats van geïsoleerd. Door op deze manier te trainen ben je het bezoek aan de fysiotherapeut voor omdat je blessures voorkomt. Buiten sporten in Haarlem is in 2021 populairder dan ooit, komt langs en overtuig jezelf.

We trainen met de kettlebell omdat de kettlebell de tool is voor kracht, uithouding, explosiviteit en vet verbranding en iedereen kan het leren want je traint op jouw eigen niveau.

 

Heb je een favoriet tijdstip om te sporten en wil je dat graag bij BuitenFit Haarlem doen, maar staat deze groepsles niet in het rooster? Bij minimaal 4 aanmeldingen voor een nieuwe dag en tijdstip kan er een vaste nieuwe groepsles in het rooster van BuitenFit Haarlem komen.

Bootcamp oefeningen - training
outdoor fitness haarlem
Sporten Haarlem - training
training
Buiten sporten in Haarlem

Bootcamp is populair!

Bootcamp is in 2021 populairder dan ooit! Tijdens de bootcamp groepslessen laten we ons verrassen door obstakels die we op pleintjes, in het park/duinen of op het strand tegenkomen zoals: trappen, heuvels, bankjes, paaltjes, stoepranden, grasveldjes, speeltuintjes etc, dit is leuk omdat we jullie een leuke en afwisselende training te geven.

Locaties van de bootcamp trainingen

Stad: Haarlem
Omgeving: Haarlem Noord, Haarlem Zuid, Haarlem Centrum
Waar trainen we in Haarlem: Schoterbos, Kenaupark, Molenplas, Staten Bolwerk, het strand, de duinen

* De bootcamp groepslessen in Haarlem Noord en Haarlem Zuid zijn makkelijk bereikbaar en inclusief gratis parkeren.

Personal training - training

Personal training voor optimaal resultaat

Ben je op zoek naar personal training voor optimaal resultaat op het gebied van revalidatie training en / of een lichaam wat er beter uitziet op het strand? Dan ben je bij BuitenFit Haarlem aan het juiste adres. We weten wat we het lichaam moeten geven om optimaal resultaat te bereiken. We pakken de oorzaken van (gezondheids)klachten aan, waardoor het lichaam gaat doen wat het wilt doen: fit, vitaal en klachtenvrij leven. Dit is mogelijk omdat we een speciaal voor jou op maat programma maken, waarbij we niet alleen kijken naar sporten. Maar ook naar slaap, hormonen, voeding, drinken en ontspanning.

* Gratis intake gesprek + training van 20 min.

Waar verzorgen we training op maat?

We verzorgen training op maat in Haarlem en omgeving. Denk hierbij aan plaatsen rondom Haarlem als: Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Aerdenhout, Heemstede, Santpoort, Overveen. Maak kennis en overtuig jezelf bij BuitenFit Haarlem.

Als je iets echt wilt, is alles mogelijk! Durf jij de uitdaging aan?

Personal trainer haarlem buiten

Buiten sporten in Haarlem bij jou in de buurt

Wil je buiten sporten in Haarlem bij jou in de buurt? Bij BuitenFit Haarlem bieden we door heel Haarlem meerdere trainingen per week aan. Wist je dat de weg naar de bootcamp les het grootste obstakel van de hele workout is? Zelden tot nooit zie ik namelijk mensen halverwege de workout afhaken. Bij BuitenFit Haarlem hebben we naast bootcamp en personal training ook circuittraining. Een circuittraining is een total body workout, ideaal voor mensen die maximaal 1 of 2 keer per week willen sporten. Deze trainingsvorm is super, omdat je alle spieren in je lichaam gebruikt tijdens een workout.

Bootcamp en buiten sporten in de duinen

De kettlebell walk buiten in de natuur

Kettlebell training buiten in Haarlem

De oefeningen met een kettlebell zijn buiten in de natuur. Dit zijn effectieve oefeningen omdat:

Toename kracht, explosiviteit en uithouding.

Een betere lichaamshouding.

Afname van lichamelijke klachten.

Lees hier een artikel over kettlebell oefeningen met:
meer dan 20 oefeningen voor een sterk, fit en vitaal lichaam, inclusief uitleg en voorbeeld filmpjes. Plus de 6 meest gemaakte fouten tijdens kettlebell training. Lees alle in’s en out’s: “Kettlebell training is DE tool voor vetverbranding”.

Locaties van de kettlebell training

Stad: Haarlem
Wanneer: Tijdens reguliere groepstrainingen uit het rooster en tijdens personal training

outdoor fitness haarlem
waarom kettleb

Voordelen van buiten sporten met een kettlebell zijn:

 • Frisse lucht en zonlicht zijn ‘killing’ voor bacteriën. De infrarood straling van de zon speelt hierin een belangrijke positieve rol met betrekking tot de aanmaak van antioxidanten in het lichaam. Deze voordelen ervaar je ook wanneer het bewolkt is.
 • Je traint je lichaam als één geheel, dat is de manier zoals je je lichaam ook gebruikt in het dagelijks leven.
 • Kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen nemen toe.
 • Je traint je spieren aan de achterkant van je lichaam, die wel een zetje in de rug kunnen gebruiken met alle kantoorbanen op telefoon verslavingen in Nederland. Door de houding die mensen aannemen op kantoor verliezen de spieren aan de achterkant hun ‘functie’. Extra belangrijk op deze spieren te blijven trainen voor een lichaam in balans.
 • De combinatie training van kracht en uithouding zorgt ook voor vet verbranding.
 • Je verbetert je lichaamshouding (dit is interessant wanneer je een kantoorbaan hebt).
 • Een training van 30 minuten per keer geeft dus alle bovenstaande resultaten.

Kom buiten sporten in Haarlem en overtuig jezelf

Maak kennis via een gratis proefles met één van de trainingen van BuitenFit Haarlem.

  MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

  Teambuilding activiteit buiten in de natuur

  Teambuilding activiteit buiten in de natuur – Tijdens dit ‘feestje’ voor jouw hockey-, voetbalteam of werknemers, worden jullie op een leuke en uitdagende manier flink aan het zweten gezet, in duo’s, teamverband, met en tegen elkaar, we wisselen veel uitdagende activiteiten af omdat we er een leuke activiteit van willen maken! Een teambuilding activiteit is in meerdere opzichten heel leuk om te doen, ook maken mensen tijdens het sporten veel sneller contact met elkaar. Wil je elkaar dus beter leren kennen? Zorg dat jullie meedoen aan een teambuilding activiteit van BuitenFit Haarlem buiten in de natuur.

  Omdat trainen met een kettlebell zoveel voordelen heeft, zal ik jullie het één en ander vertellen over de voordelen van trainen met de kettlebell en waarom dit zo’n mooi object is om zowel kracht en uithouding een extreme boost te geven.

  Tip: Doe deze teambuilding activiteit niet als je over 1 of 2 dagen een belangrijke wedstrijd hebt in verband met spierpijn 😉
  Duur: 1,5u
  Max aantal deelnemers: 20

  Lees waarom buiten sporten in Haarlem te gek is!