Gebruik de ‘gouden driehoek’

Een aanbieding bij BuitenFit Haarlem. Waarom kiezen voor groepslessen en/of personal training bij BuitenFit Haarlem? Wil je meer weten voordat je besluit waarom trainen bij BuitenFit Haarlem een goede keuze is? Ontvang dan dit gratis boekje (inclusief super aanbieding) in je inbox. Met:

 1. De oefeningen voor snel resultaat! Waarom we bepaalde oefeningen doen? De oefeningen tijdens een training staan bewust in een bepaalde volgorde.
 2. Tips trucs en trainingsadviezen, hoe hou je trainen vol?
  1. Waar leg je de focus op?
  2. Hoe leg je een goede basis?
  3. Trainingstips
  4. Creëer een blijvende gewoonte
 3. Hoe ga je om met het gevoel van honger en je verzadigd voelen, afvallen en vet verliezen.
  Omgaan met honger!
 4. Een tijdelijke SUPER aanbieding op personal training

Hier alvast 1 tip: Eet voeding met volume. Dat is voeding die in verhouding weinig kcal bevat ten opzichte van de hoeveelheid. Hierdoor raak je verzadigd.
Ontvang meer van deze tips gratis!

aanbieding
aanbieding
aanbieding

Met sportieve groet,

Duncan BerendsBuitenFit Haarlem

BuitenFit Haarlem

Mijn naam is Duncan Berends en ik verzorg de personal trainingen en groepstrainingen bij BuitenFit Haarlem. Tijdens mijn HBO studie Sport en Bewegen heb ik veel ervaring op gedaan met betrekking tot fitness en het lesgeven. Na mijn opleiding ben ik me gaan verdiepen in kettlebell training (de tool om fit en sterk te worden) en trainen met het eigen lichaamsgewicht. Deze cursussen heb ik gevolgd via de organisatie Dragon Door.
RKC1
RKC2
PCC
&
De Trojan Workout


BuitenFit Haarlem – Wat zeggen klanten?

“Gevarieerde trainingen met een enthousiaste Duncan die je scherp houdt”

Jordy Kleemans
gezonde leefstijl

“Wat me ook erg aanspreekt is dat Duncan er echt een gezellige groep van weet te maken. De groep is wisselend, veel leuke mensen en iedereen voelt zich snel op zijn plek”

Nina Draaisma
aanbieding

“Ik sporten bij BuitenFit, wie had dat gedacht! Maar ik vind het heerlijk, lekker buiten in weer en wind. En sporten op mijn eigen niveau, helemaal goed”

Sandra Heems