Wil je samenwerken met BuitenFit Haarlem?

Samenwerken BuitenFit Haarlem

Samenwerken BuitenFit Haarlem – Wil je samenwerken met BuitenFit Haarlem?  Denk je dat wij Haarlem en omgeving gezonder, sterker en fitter kunnen maken? LEUK! Misschien kunnen we partners worden. Neem vooral contact op en dan kijken we hoe we elkaar kunnen versterken.

Mijn naam is Duncan Berends oprichter van BuitenFit Haarlem, HBO afgestudeerd en buiten sporten is mijn specialiteit. Tijdens het buiten sporten doen we oefeningen met het eigen lichaamsgewicht in de vorm van bootcamp en in kettlebell training. Lees meer over mijn BuitenFit Haarlem, mijn ervaringen en wat klanten zeggen over BuitenFit Haarlem.

Hoe kunnen we elkaar versterken

De afgelopen tijd heb ik al met meerdere partijen (zie onderaan de website) samengewerkt om elkaar te versterken, denk aan ideeën als:

  • Gezamenlijke activiteit, als: gezonde smoothie – outdoor training – gezonde lunch.
  • Informatie bijeenkomst over: welke sportkleding kun je het beste dragen en welke sportschoen is geschikt voor jou.
  • Groepsactiviteit binnen je organisatie.
  • Een berichtje in de nieuwsbrief.
  • Het uitwisselen van flyers.

Buiten zijn en buiten sporten is populairder dan ooit tevoren! Ben of ken jij een doelgroep die gestimuleerd wil worden om buiten te sporten of om überhaupt naar buiten te gaan? In deze tijd zitten mensen veel te veel binnen voor de tv, laptop, tablet of telefoon. Drukte, veel prikkels en chaos hebben ook een ‘tegenpool’ nodig en die vind je buiten in de natuur. Bij BuitenFit Haarlem sporten we buiten en we worden fit en sterk in de natuur EN buitensporten is veel leuker en gezonder!

 

Samenwerken BuitenFit Haarlem

Samenwerken BuitenFit Haarlem – Bij BuitenFit Haarlem kun je fit en sterk worden buiten in de natuur. Samen met andere organisaties willen we een zo’n gezond mogelijke aanbod bieden, om:

  • Je fit en vitaal te voelen
  • Ondersteuning bieden naar een gezonde lifestyle
  • Al onze ervaringen met jou delen
Buiten fit

Wat doen wij?

Buiten sporten in Haarlem!! Bij BuitenFit Haarlem kun je deelnemen aan super leuke outdoor groepstrainingen gespecialiseerd in kettlebell training en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Er zijn meerdere trainingen per week te volgen in Haarlem Noord, Haarlem Centrum en Haarlem Zuid. Met partners bedenken we leuke ideeën om elkaar aan te vullen.

Neem Anne&Max als voorbeeld. Vooraf aan de woensdagochtend training in Haarlem Centrum verzamelen we bij deze gezellige lunchroom. Daar nemen we vooraf aan de training een klein en gezond energie drankje zodat we keihard kunnen knallen tijdens de buiten training!

Onze ervaring is dat je door meerdere krachten te bundelen nog meer kunt betekenen voor mensen op gebied van een gezond, sterk, fit en vitaal lichaam.

Buiten zijn is super gezond

Wanneer je buiten sport is er meer zuurstof die je op kunt nemen en waardoor je net die 1, 2 of 3 herhalingen extra kunt maken die je sterker en fitter maken. Juist op de momenten dat je ‘niet meer kunt’ of wilt opgeven is het van belang om nog 3 of 5 seconden door te gaan. Daar pak je de winst voor een fit en sterk lichaam! Wij proberen onze sporters optimaal te stimuleren en hiervan te overtuigen. We willen iedereen deze ‘mindset’ meegeven tijdens de het sporten buiten in de natuur.

Het lijkt me leuk om te horen hoe we elkaar kunnen versterken, heb je een leuk idee? Dan kun je me een berichtje sturen via:

06-44642695 of mail naar info@buitenfithaarlem.nl

Speciale samenwerkingen

De samenwerking tussen BuitenFit Haarlem en ZwangerFit Haarlem is speciaal. Sport je bij BuitenFit Haarlem en raak je zwanger? Dan kun je direct overstappen (zonder opzeg termijn) naar de trainingen van ZwangerFit Haarlem zodat je tijdens en na je zwangerschap verantwoord kunt blijven sporten. Daarnaast ontvang je bij aanschaf van een half jaar of jaar abonnement bij ZwangerFit Haarlem de eerste maand helemaal gratis. Kom je later weer ’terug’ bij BuitenFit Haarlem om te sporten en schaf je een abonnement aan? Ook dan ontvang je de eerste maand weer helemaal gratis.

Dus wil je graag sporten in Haarlem maar twijfel je waar je kunt gaan sporten omdat je binnenkort mogelijk zwanger wordt? Lees hier dan snel alle voordelen die onze samenwerking heeft. Of druk op het logo van ZwangerFit Haarlem en vraag gelijk een gratis proefles aan voor een groepstraining of personal training.

ZwangerFit Haarlem

Huidige partners van BuitenFit Haarlem

Logo SportSupport
SportSupport
Als partner krijg je bij SportSupport informatie, advies en ondersteuning en hulp bij organisatie en uitvoering van sport in Haarlem en omgeving. Al 25 jaar lang! Breedtesportstimulering is een kerntaak van SportSupport. Daarnaast is er onze topsporttak: Stichting Topsport Kennemerland.
Logo sportakkoord scaled e1645041032690
Sportakkoord Haarlem
Het Haarlems Sportakkoord wil inwoners in beweging brengen door mensen te verbinden die nieuwe initiatieven gaan realiseren.
RunX Haarlem | nummer één hardloopspecialist van Haarlem
RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter.Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen.Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures.
zeel cafe
Sportcafe ´t Zeelcafe, het sportcafe in de Spaarnehal
Sportcafe het Zeelcafe, het cafe in de haarlemse Spaarnehal, waar sporten eindigt in lekker blijven plakken.
anne max 1
Anne&Max
Reserveer een High tea . De namiddag is een bijzondere tijd bij Anne&Max. Tijd om even rustig te gaan zitten, samen te genieten en al je verhalen te delen.
DSS logo
RKVV DSS
Door Samenspel Sterk! DSS Staat voor SPORT: Sportiviteit, Plezier, Openheid, Respect, Teamgeest.
Emilys schoonheidssalon
MetEm
Het ontdekken, (he)erkennen, bepalen en bereiken van jouw persoonlijke doelen.