Wil je samenwerken met BuitenFit Haarlem?

Samenwerken BuitenFit Haarlem - DSC 0235

Samenwerken met BuitenFit Haarlem?! Lijkt dat je wat? Denk je dat wij Haarlem en omgeving gezonder, sterker en fitter kunnen maken? LEUK! Misschien kunnen we partners worden. Neem vooral contact op en dan kijken we hoe we elkaar kunnen versterken.

Mijn naam is Duncan Berends oprichter van BuitenFit Haarlem, HBO afgestudeerd en ik ben gespecialiseerd in oefeningen met het eigen lichaamsgewicht en in kettlebell training. Lees meer over mijn BuitenFit Haarlem, mijn ervaringen en wat klanten zeggen over BuitenFit Haarlem.

Hoe kunnen we elkaar versterken

De afgelopen tijd heb ik al met meerdere partijen (zie onderaan de website) samengewerkt om elkaar te versterken, denk aan ideeën als:

  • Gezamenlijke activiteit, als: gezonde smoothie – outdoor training – gezonde lunch.
  • Informatie bijeenkomst over: welke sportkleding kun je het beste dragen en welke sportschoen is geschikt voor jou.
  • Groepsactiviteit binnen je organisatie.
  • Een berichtje in de nieuwsbrief.
  • Het uitwisselen van flyers.
  • Een online stukje over elkaar schrijven en elkaar promoten onder onze klanten (Zeer interessant voor meer online naamsbekendheid).

Ben of ken jij een doelgroep die gestimuleerd wil worden om buiten te sporten of om überhaupt naar buiten te gaan? In deze tijd zitten mensen veel te veel binnen voor de tv, laptop, tablet of telefoon. Drukte, veel prikkels en chaos hebben ook een ‘tegenpool’ nodig en die vind je buiten in de natuur. Bij BuitenFit Haarlem sporten we buiten en we worden fit en sterk in de natuur EN buitensporten is veel leuker en gezonder!

 

Partners van buitenfit haarlem

Bij BuitenFit Haarlem kun je fit en sterk worden buiten in de natuur. Samen met andere organisaties willen we een zo’n gezond mogelijke aanbod bieden, om:

  • Je fit en vitaal te voelen
  • Ondersteuning bieden naar een gezonde lifestyle
  • Al onze ervaringen met jou delen
Partners - Partners
Partners - maxresdefault

Wat doen wij?

Bij BuitenFit Haarlem kun je deelnemen aan super leuke outdoor groepstrainingen gespecialiseerd in kettlebell training en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Er zijn meerdere trainingen per week te volgen in Haarlem Noord, Haarlem Centrum en Haarlem Zuid. Met partners bedenken we leuke ideeën om elkaar aan te vullen.

Neem Anne&Max als voorbeeld. Vooraf aan de woensdagochtend training in Haarlem Centrum verzamelen we bij deze gezellige lunchroom. Daar nemen we vooraf aan de training een klein en gezond energie drankje zodat we keihard kunnen knallen tijdens de training!

Het lijkt me leuk om te horen hoe we elkaar kunnen versterken, heb je een leuk idee? Dan kun je me een berichtje sturen via:

06-44642695 of mail naar info@buitenfithaarlem.nl

Huidige partners van BuitenFit Haarlem

Partners - marjon kok
Praktijk Marjon Kok | Hormoonconsulent | Voedingsdeskundige | Haarlem
Praktijk Marjon Kok begeleidt vrouwen bij het bereiken van hun ideale gewicht en vitaliteit door hun hormoonhuishouding te optimaliseren. #Afvallen #Gewichtsverlies #Voedingsdeskundige #Hormoonconsulent #Hormonen in balans
Partners - runx
RunX Haarlem | nummer één hardloopspecialist van Haarlem
RunX Haarlem is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter.Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoenen.Belangrijk, want alleen zo kun je optimaal genieten van het sporten, bereik je topprestaties en voorkom je blessures.
Partners - zeel cafe
Sportcafe ´t Zeelcafe, het sportcafe in de Spaarnehal
Sportcafe het Zeelcafe, het cafe in de haarlemse Spaarnehal, waar sporten eindigt in lekker blijven plakken.
Partners - anne max 1
Anne&Max
Reserveer een High tea . De namiddag is een bijzondere tijd bij Anne&Max. Tijd om even rustig te gaan zitten, samen te genieten en al je verhalen te delen.