outdoor trainingen

Mijn naam is Duncan Berends, ik ben 31 jaar en geef al jaren lang les in outdoor trainingen. Zoals je hieronder kunt lezen heb ik de afgelopen 2 jaar enkele hoog aangeschreven wereldwijde fitness opleidingen behaald. Deze opleiding bestonden uit 2 delen:

Kennis opdoen & fitheidstesten gebaseerd op lichaamsgewicht.

Vooral de RKC opleidingen hadden zware fysieke testen die je moest halen voor je diploma. Voor deze opleidingen heb ik dus lang moeten trainen. Sommige fysieke testen heb ik in 1x gehaald, voor sommige had ik een herkansing nodig. Maar uiteindelijk was de sleutel tot succes: door blijven gaan! Soms had ik een kleine tegenslag en moest ik even rust nemen, maar daarna pakte ik het snel weer op. De weg naar het einddoel is een wijze les, hier leer je het meeste van. Hard werken voor iets levert resultaat op. Dit kun je gebruiken tijdens het sporten maar ook tijdens andere doelen of gebeurtenissen in het leven. Het geeft zelfvertrouwen.

De outdoor trainingen

Deze opgedane ervaringen en kennis wil ik graag overbrengen tijdens de trainingen! Iedereen kan meedoen aan de outdoor trainingen. Deze bedenk ik zelf en variëren elke keer. Snelle, langzame, zware en lichte herhalingen wisselen elkaar af zodat jouw lichaam geprikkeld blijft om zo snel mogelijk resultaat te behalen. Sinds ik mijn HBO diploma Sport en Bewegen heb behaald in 2011 geef ik outdoor trainingen aan doelgroepen van jong tot ‘oud’.

Onlangs behaalde opleidingen
RKC I (Kettlebell opleiding, 2017)
RKC II (Kettlebell opleiding, 2018) (Russian Kettlebell Certification, since 2001, the leader in quality kettlebell instructor training)
PCC (opleiding met eigen lichaamsgewicht, 2018)

Uit onderzoeken lezen we dat outdoor trainingen niet alleen voor plezier zorgen maar ook voor ontspanning. Ook zitten mensen die sporten vaak lekkerder in hun vel. Training heeft een positief effect voor jouw algehele fitheid maar ook op mentaal gebied.

Lees de reviews over de trainingen van BuitenFit Haarlem.

Ik zal mijn uiterste best doen om jouw lichaam zo sterk en fit mogelijk te krijgen voor je persoonlijke sport doelstellingen of dagelijkse activiteiten. Laat je het me dus even weten als je samen met mij wilt trainen? Vraag dan een gratis proefles aan.