outdoor trainingen

Personal trainer

Mijn naam is Duncan Berends, ik ben 31 jaar en geef al jaren lang les in outdoor trainingen. Zoals je hieronder kunt lezen heb ik de afgelopen 2 jaar enkele hoog aangeschreven wereldwijde fitness opleidingen behaald. Deze opleiding bestonden uit 2 delen:

Kennis opdoen & fitheidstesten gebaseerd op lichaamsgewicht.

Vooral de RKC opleidingen hadden zware fysieke testen die je moest halen voor je diploma. Voor deze opleidingen heb ik dus lang moeten trainen en ik leerde er veel van: sommige fysieke testen heb ik in één keer gehaald, voor sommige had ik een herkansing nodig. Maar uiteindelijk was de sleutel tot succes: door blijven gaan! Soms had ik een kleine tegenslag en moest ik even rust nemen, maar daarna pakte ik het snel weer op. Kortom, de weg naar het einddoel is een wijze les, hier leer je het meeste van en hard werken voor iets levert resultaat op. Dit kun je gebruiken tijdens het sporten maar ook tijdens andere doelen of gebeurtenissen in het leven, het geeft zelfvertrouwen.

De outdoor trainingen

Zoals eerder aangegeven de opgedane ervaringen en kennis wil ik graag overbrengen tijdens de trainingen! Iedereen kan meedoen aan de outdoor trainingen dus probeer snel een gratis proefles. Deze bedenk ik zelf en variëren elke keer, ook dit houdt trainen bij BuitenFit Haarlem leuk! Snelle, langzame, zware en lichte herhalingen wisselen elkaar af zodat jouw lichaam geprikkeld blijft om zo snel mogelijk resultaat te behalen. In 2011 heb ik mijn HBO diploma Sport en Bewegen (Sportkunde) behaald en sinds 2011 geef ik outdoor trainingen aan doelgroepen van jong tot ‘oud’ omdat ik hier veel plezier aan beleef is in 2019 BuitenFit Haarlem ontstaan.

Behaalde opleidingen


RKC I (Kettlebell opleiding, 2017)
RKC II (Kettlebell opleiding, 2018) (Russian Kettlebell Certification, since 2001, the leader in quality kettlebell instructor training)
PCC (opleiding met eigen lichaamsgewicht, 2018)

outdoor trainingen
HBO Sport en Bewegen (Sportkunde)
Personal trainer BuitenFit
RKC 1
outdoor trainingen
RKC 2
outdoor trainingen
PCC
outdoor trainingen
Trojan Workout

Bekijk mijn profiel bij Dragon Door

Trojan Workout (“The Fast Track To A Sharper Mind And A Stronger Body”)

Uit onderzoeken lezen we dat outdoor trainingen niet alleen voor plezier zorgen maar ook voor ontspanning. Ook zitten mensen die sporten vaak lekkerder in hun vel. Training heeft een positief effect voor jouw algehele fitheid maar ook op mentaal gebied.

Kortom, ik zal mijn uiterste best doen om jouw lichaam zo sterk en fit mogelijk te krijgen voor je persoonlijke sport doelstellingen of dagelijkse activiteiten. Laat je het me dus even weten als je samen met mij wilt trainen? Vraag dan een gratis proefles aan.

“Duncan is een super enthousiaste trainer die zijn trainingen zo inricht dat ze echt voor iedereen toegankelijk zijn”

Anne Schrijvers
outdoor trainingen

“Ik train sinds januari bij Duncan en merk zowel lichamelijk als mentaal positieve gevolgen”

Else Heems
outdoor trainingen

“Toen mijn conditie enigszins op peil was en ik al heel wat kilo’s kwijt was, kreeg ik naast de groepstraining ook nog personal training van Duncan. Toen ging het helemaal hard!”

BuitenFit Haarlem