Gratis proefles aanvragen - lesson

Proefles

Gratis proefles – Er gaat niks boven persoonlijke ervaring en tijd. Hieronder kun je binnen 1 minuut aangeven wat je wilt aanvragen. Van gratis proefles, tot 21 dagen challenge of van kinderfeestje tot gratis pijn check. Ik kijk ernaar uit wat van je te horen.

‘Kom buiten sporten in de natuur, dat is MEGA gezond! Doe mee aan actieve trainingen in een goede sfeer bij BuitenFit Haarlem’
Duncan Berends

Vertel je verhaal

  • Voorkeur voor trainingsdag(en).
  • Je doelstellingen/wensen (wat zou je door het sporten weer willen bereiken wat nu niet gaat).
  • Sportervaringen van nu en/of vroeger.
  • Hoe is je fitheid op dit moment en heb je last van blessures die handig zijn om te weten?

Of:

Meld je aan voor een andere optie, zoals:

21 dagen challenge kennismaking om je hormonen in balans te brengen

Wil je meer energie? Beter slapen? Afvallen? Aankomen? Lekkerder in je vel zitten? Je gaat het allemaal ervaren tijdens deze 21 dagen challenge. Het is geen challenge die je ‘zomaar even doet’. Lees alles over deze 21 dagen challenge via de link.

Sportief kinderpartijtje

Een kinderfeestje bij BuitenFit Haarlem is één groot feest! Tijdens dit sportieve kinderfeestje staan plezierfeest en sport & spel centraal. Het sportieve kinderfeestje kan bij BuitenFit Haarlem geheel afgestemd worden op de wensen van de jarige job!

Revalidatie training / pijn check

Heb je bepaalde klachten waar je al wat langer mee loopt en niet vanaf komt? Denk hierbij aan:

  1. Knieklachten
  2. Rugklachten
  3. Schouderklachten
  4. Instabiliteitsproblemen
  5. Shinsplints etc.
  6. Of overige pijntjes, blessures na of tijdens een training?

Bij BuitenFit Haarlem helpen we je graag verder!  Al tijdens de eerste behandeling sporen we zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van je lichaam op. Door middel van verschillende testprotocollen, zoals kracht- lengte- en provocatie (opwekken) testen. Hierdoor wordt het functioneren van het lichaam in kaart gebracht en bij de oorzaak aangepakt, zodat je in de toekomst weer klachten vrij kunt functioneren. Dit kunnen ook klachten zijn waar je al jaren! mee rond loopt. Het doel is: zwakke schakels in het lichaam direct versterken, een doelgericht trainingsschema voor de zwakke schakels te maken en indien nodig, het herstel te bevorderen met behulp van de juiste voeding.

Plan nu je gratis proefles!

Wat zeggen klanten over BuitenFit Haarlem?

Inhoud van een proefles

Kom snel een keer langs voor een gratis proefles bij BuitenFit Haarlem en overtuig jezelf!

Proefles voor groepstrainingen

Tijdens de groepstrainingen kun je gelijk ervaren hoe de sfeer is is tijdens de trainingen. Welke oefeningen er gedaan worden en in welke natuurlijke omgeving we sporten.

Proefles voor personal training

Heb je meer persoonlijke vragen en wil je op een rustige en duidelijke manier kennismaken met de inhoud van de trainingen? Dan zou ik een proefles voor personal training aanraden. Tijdens deze proefles staat een intake centraal.

Waarbij we een stukje door het park lopen. Je kunt precies aangeven wat je doelstellingen en wensen zijn tijdens het sporten. Je zult hierna een zo realistisch mogelijk beeld krijgen, hoe en binnen welk tijdslimiet we dit kunnen bereiken bij BuitenFit Haarlem.

Gratis proefles aanvragen - Contents

Trainen bij buitenfit haarlem

Gratis proefles aanvragen - Training

Kort voorstellen

Mijn naam is Duncan Berends, en ik wil graag, samen met jou, die gezonde(re) leefstijl realistisch maken. Een oefening, te zien, zoals op de foto zal ik niet snel van je vragen. Maar je gaat wel grote stappen zetten richting een fit, sterk en vitaler lichaam, waar je veel profijt van zult hebben tijdens het dagelijkse leven.

Daarnaast zie je ook de zonsopkomst in dit plaatje, de zon kan een belangrijke bron van rust zijn. Tijdens je weg naar een gezondere leefstijl staan enkele punten centraal:

Slapen
Hormonen
Voeding en drank
Training
Ontspanning en rust
Motivatie

Al deze punten komen aanbod wanneer je start met personal training. Maar kom eerst een keer langs zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Ik kijk er naar uit om iets van je te horen.