Gratis proefles aanvragen - lesson

Proefles

* Geen inschrijfkosten

Er gaat niks boven persoonlijke ervaring en tijd. Hieronder kun je binnen 1 minuut aangeven welke gratis proefles je wilt aanvragen. Ik kijk ernaar uit wat van jou te horen.

‘Kom buiten sporten in de natuur, dat is MEGA gezond! Actieve trainingen in een goede sfeer bij BuitenFit Haarlem’
Duncan Berends

Vertel jouw verhaal

  • trainingsdag(en).
  • doelstellingen/wensen
  • jouw verhaal (sport ervaringen).
  • hoe is jouw fitheid op dit moment?

Plan nu uw gratis proefles!

Wat zeggen klanten?

Inhoud van een proefles

Kom snel een keer langs voor een gratis proefles en overtuig jezelf!

Proefles voor groepstrainingen

Tijdens de groepstrainingen kun je gelijk ervaren hoe de sfeer is is tijdens de trainingen. Welke oefeningen er gedaan worden en in welke natuurlijke omgeving we sporten.

Proefles voor personal training

Heb je meer persoonlijke vragen en wil je op een rustige en duidelijke manier kennismaken met de inhoud van de trainingen? Dan zou ik een proefles voor personal training aanraden. Tijdens deze proefles staat een intake centraal.

Waarbij we een stukje door het park lopen. Je kunt precies aangeven wat je graag anders wilt in jouw leven, ik zal een aangeven op welke manier we daaraan kunnen werken bij BuitenFit Haarlem.

Gratis proefles aanvragen - Contents

Trainen bij buitenfit haarlem

Gratis proefles aanvragen - Training
Kort voorstellen

Mijn naam is Duncan Berends, en ik wil graag met jou die gezonde leefstijl realistisch maken. Een oefening, te zien, zoals in de foto zal ik niet snel van je vragen. Maar we gaan wel de basis van jouw lichaam sterker maken, waar je veel profijt van zult hebben. In jouw dagelijkse leven en tijdens de trainingen.

Daarnaast zie je ook de zonsopkomst in dit plaatje, de zon kan een belangrijke bron van rust zijn. Tijdens jouw weg naar een gezondere leefstijl staan enkele punten centraal:

Slapen
Voeding en drank
Training
Ontspanning en rust
Motivatie

Al deze punten komen aanbod wanneer je start met personal training. Maar kom eerst een keer langs zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Ik kijk er naar uit om iets van je te horen. Vertel jouw wensen in het bovenaan de pagina.