BuitenFit Haarlem

Abonnement/Strippenkaart - subscription1

Voordat je besluit een strippenkaart of abonnement te nemen ben je van harte welkom om een gratis proefles te volgen bij BuitenFit Haarlem. Dit is zowel voor de groepslessen als voor de personal trainingen.

  • GROOT AANBOD aan verschillende abonnementen!
  • GEEN inschrijfkosten.
  • met alle strippenkaarten en abonnementen ben je welkom bij elke groepstraining! (Trainingen door heel Haarlem op afwisselende locaties).
  • kun je een week niet? Dan haal je je les, met hetzelfde abonnement, toch gewoon de week erna, op een andere dag, in. Je abonnement strippen blijven geldig tijdens de duur van je abonnement, ook de volgende maand(en).


De personal  trainer van BuitenFit
Haarlem is uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Haarlem 2019. Ook heeft hij een Gold Award
gewonnen waarbij de trainingen zijn beoordeeld met minimaal een 9,0! Kom langs en overtuig jezelf!

Strippenkaart/Abonnement

BuitenFit Haarlem wat zeggen klanten?

Personal training en groepstraining

Bij BuitenFit Haarlem kun je groepstrainingen en personal training volgen. We trainen het hele jaar door buiten in de natuur, want wat is er lekkerder om buiten fit en sterk worden? Tijdens de trainingen werken we hard en de sfeer is goed en gezellig. Het is belangrijk om een manier van sport en bewegen te vinden waar je plezier in hebt. Dit zorgt ervoor dat je het leuk blijft vinden.

Wie geeft de trainingen?

Duncan Berends verzorgt de trainingen bij BuitenFit Haarlem, hij heeft meerdere sportopleidingen/cursussen gevolgd, namelijk:

HBO Sport en Bewegen (Sportkunde)
RKC 1
RKC 2
PCC
Trojan Workout 1

Zoals ook te lezen op de homepage zijn de RKC opleidingen gespecialiseerd in kettlebell training en tijdens de PCC opleiding staan oefeningen met het eigen lichaamsgewicht centraal (“Voldoen aan de functionele behoeften van de complete atleet”). Daarnaast is de Trojan workout ontwikkelt om tijdens deze ‘drukke tijden’ in een korte tijd het maximale uit jouw trainingen te halen.

Abonnement/Strippenkaart - training courses
Abonnement/Strippenkaart - kettlebell

Maak jouw lichaam fit en sterk met de kettlebell

Wil je zelf ervaren welke voordelen trainen met een kettlebell heeft? Om de technieken goed aan te leren raad ik het aan om deel te nemen aan deze workshop omdat we twee uur lang de drie technieken doornemen van:
De turkish get-up
De clean
en de belangrijkste: De kettlebell swing

Met deze workshop geef je jouw sportprestaties een nieuwe boost omdat weinig trainers echt goed bekend zijn met deze kettlebell oefeningen inclusief juiste technieken en om nieuwe resultaten te boeken heb je nieuwe prikkels nodig voor jouw lichaam.

Word sterker tijdens de groepstrainingen

Eens in de twee maanden kun je een doelstelling halen bij BuitenFit Haarlem. Dit zorgt voor net die extra drive tijdens de trainingen. Tijdens de groepstrainingen kun je trainen voor enkele doelstellingen die je tijdens het test-moment kunt laten zien. Een X-aantal oefeningen, met de juiste techniek, dien je binnen te tijd te behalen. De toppers op de foto gingen je al voor!

Abonnement/Strippenkaart - maxresdefault
Abonnement/Strippenkaart - maxresdefault