BuitenFit Haarlem Strippenkaart/Abonnement

BuitenFit Haarlem wat zeggen klanten?

Bootcamp oefeningen - BuitenFit Haarlem

Voordat je besluit een strippenkaart of abonnement te nemen ben je van harte welkom om een gratis proefles te volgen bij BuitenFit Haarlem. Dit is zowel voor de groepslessen als voor de personal trainingen.

Combineer groepstraining met personal training voor één maand. Maak kennis met de KICKSTART!

Personal training en groepstraining

Bij BuitenFit Haarlem kun je groepstrainingen en personal training volgen. We trainen het hele jaar door buiten in de natuur, want wat is er lekkerder om buiten fit en sterk worden? Tijdens de trainingen werken we hard en de sfeer is goed en gezellig. Het is belangrijk om een manier van sport en bewegen te vinden waar je plezier in hebt. Dit zorgt ervoor dat je het leuk blijft vinden.

Wie geeft de trainingen?

De groepstrainingen van BuitenFit Haarlem worden verzorgd door meerdere train(st)ers.  Met HBO diploma’s in de sportwereld + gespecialiseerd in: revalidatie training, voedingsadvies, je hormonen in balans brengen en sporten tijdens je zwangerschap. Om meer te lezen over de trainers en  sportopleidingen/cursussen die zijn gevolg gevolgd kun je op de link klikken.

Zoals ook te lezen op de homepage zijn de RKC opleidingen gespecialiseerd in kettlebell training en tijdens de PCC opleiding staan oefeningen met het eigen lichaamsgewicht centraal (“Voldoen aan de functionele behoeften van de complete atleet”). Daarnaast is de Trojan workout ontwikkelt om tijdens deze ‘drukke tijden’ in een korte tijd het maximale uit je trainingen te halen. En zijn de Mylogenics opleidingen gericht op sport revalidatie. PHP staat voor het in balans brengen van je hormonen waardoor je ideale gewicht, met de juiste ‘wil’ een kwestie van tijd is. Één van de trainsters van BuitenFit Haarlem is gespecialiseerd in sporten tijdens en na je zwangerschap.

BuitenFit Haarlem
training

Maak je lichaam fit en sterk met de kettlebell

Wil je zelf ervaren welke voordelen trainen met een kettlebell heeft? Om de technieken goed aan te leren raad ik het aan om deel te nemen aan deze workshop omdat we twee uur lang de drie technieken doornemen van:
De turkish get-up
De clean
en de belangrijkste: De kettlebell swing

BuitenFit Haarlem kettlebell workshop

Tijdens de BuitenFit Haarlem kettlebell workshop geef je je sportprestaties een nieuwe boost. Weinig personal trainers zijn goed bekend zijn met kettlebell oefeningen inclusief de juiste technieken van de oefeningen. En wanneer je nu welke oefening toepast bij welk specifiek doel. Je kunt kettlebell training heel specifiek inzetten tijdens revalidatie training maar ook met betrekking tot sport specifieke doelen of om als oudere langer fit en vitaal te blijven, zodat je zelfstandig thuis kunt blijven wonen (denk hierbij aan grijp kracht). Om nieuwe resultaten te boeken heb je nieuwe prikkels nodig voor je lichaam.

Ook hebben we een BuitenFit Haarlem kettlebell workshop deel 2.