Zoals eerder gezegd, voordat je besluit een strippenkaart of abonnement te nemen ben je van harte welkom om een gratis proefles te volgen bij BuitenFit Haarlem. Dit is zowel voor de groepslessen als voor de personal trainingen.

*geen inschrijfkosten

Powered by Fitmanager

Powered by Fitmanager

BuitenFit Haarlem wat zeggen klanten?

BuitenFit Haarlem

In een goede sfeer sterker 💪 worden onder professionele begeleiding van Duncan. Grote diversiteit aan oefeningen, diverse locaties en altijd lekker buiten! 😃

bootcamp haarlem

Bootcamp in Haarlem, super fijn training. Goede oefeningen; creatief en goed voor versterken van je spieren. Elke keer weer een voldaan gevoel. Duncan is de instructeur, betrokken, enthousiast en erg laagdrempelig!

BuitenFit Haarlem

Gevarieerde trainingen met een enthousiaste Duncan die je scherp houdt

Personal training en groepstraining

Bij BuitenFit Haarlem kun je groepstrainingen en personal training volgen. We trainen het hele jaar door buiten in de natuur, want wat is er lekkerder om buiten fit en sterk worden? Tijdens de trainingen werken we hard en de sfeer is goed en gezellig. Het is belangrijk om een manier van sport en bewegen te vinden waar je plezier in hebt. Dit zorgt ervoor dat je het leuk blijft vinden.

Wie geeft de trainingen?

Duncan Berends verzorgt de trainingen bij BuitenFit Haarlem, hij heeft meerdere sportopleidingen/cursussen gevolgd, namelijk:

HBO Sport en Bewegen (Sportkunde)
RKC 1
RKC 2
PCC
Trojan Workout 1

Zoals ook te lezen op de homepage zijn de RKC opleidingen gespecialiseerd in kettlebell training en tijdens de PCC opleiding staan oefeningen met het eigen lichaamsgewicht centraal (“Voldoen aan de functionele behoeften van de complete atleet”). Daarnaast is de Trojan workout ontwikkelt om tijdens deze ‘drukke tijden’ in een korte tijd het maximale uit jouw trainingen te halen.

Maak jouw lichaam fit en sterk met de kettlebell

BuitenFit Haarlem

Wil je zelf ervaren welke voordelen trainen met een kettlebell heeft? Om de technieken goed aan te leren raad ik het aan om deel te nemen aan deze workshop omdat we twee uur lang de drie technieken doornemen van:
De turkish get-up
De clean
en de belangrijkste: De kettlebell swing

Met deze workshop geef je jouw sportprestaties een nieuwe boost omdat weinig trainers echt goed bekend zijn met deze kettlebell oefeningen inclusief juiste technieken en om nieuwe resultaten te boeken heb je nieuwe prikkels nodig voor jouw lichaam.

Word sterker tijdens de groepstrainingen

Personal trainer

Eens in de twee maanden kun je een doelstelling halen bij BuitenFit Haarlem. Dit zorgt voor net die extra drive tijdens de trainingen. Tijdens de groepstrainingen kun je trainen voor enkele doelstellingen die je tijdens het test-moment kunt laten zien. Een X-aantal oefeningen, met de juiste techniek, dien je binnen te tijd te behalen. De toppers op de foto gingen je al voor!