21 dagen challenge

Met deze 21 dagen challenge(s) geef je je gezondheid een boost!

De opties zijn:

De beste 21 dagen challenge die er bestaat: Breng je hormonen in balansDeze challenge valt onder een totaal andere categorie dan de challenges die hieronder te lezen zijn. De 21 dagen challenge met betrekking tot hormonen is aan te raden als je ‘vast zit’ en niet verder komt met doelstellingen halen. Deze 21 dagen challenge valt ook onder een andere prijs klasse dan de 21 challenges hieronder.

De 21 dagen challenges van hieronder zijn aan te raden als je al goed in je vel zit, en eens wilt ervaren wat je allemaal kunt doen om je gezondheid stap voor stap te verbeteren. Hiervoor is het wel ‘noodzakelijk’ dat je lichaam in gezonde staat is en doet, wat het moet doen. Simpel gezegd: Dat je opname goed is, je ontlasting is goed, je hebt de hele dag door genoeg energie, weinig ‘mood swings’ en/of energie dips, je stress niveau is laag etc.

Het doel van de challenge is bewustwording

Bewustwording

Met één of meerdere van deze challenges, sla je de weg naar een gezondere leefstijl in. Je kunt zelf kiezen op welk gebied je daarmee start! Zoals je hierboven kunt zien hebben we meerdere 21 dagen challenges, zodat je op meerdere gebieden, heel veel stappen kunt zetten richting een gezonde(re) leefstijl!

“Ergens mee bezig zijn levert resultaat op!”

In totaal duurt de challenge 23 dagen

Maar waarom 23 dagen? Goede vraag! Het duurt gemiddeld genomen 21 dagen om een (nieuwe) gewoonte aan te leren. Dat houdt in: 21 dagen bezig zijn met je nieuwe gewoonte. Maar waarom kiezen wij dan voor 23 dagen? Op het moment dat je beslist: Gaaf! Dit ga ik doen. Geven we je 2 dagen om alvast ‘te wennen’ aan het idee dat je je de komende 23 dagen bezig gaat houden met een nieuwe gewoonte, waarvan: 2 dagen voorbereiding.

21 dagen challenge

Bij de 21 dagen challenge krijg je allemaal tools en handvatten waardoor het voor jou makkelijk wordt gemaakt om de 21 dagen challenge te laten slagen. Elke dag zet je een paar kleine stappen die groot resultaat gaan opleveren. In het begin zijn dit kleine stappen en langzaam komt er iets meer uitdaging bij. De perfecte manier om een gewoonte aan of af te leren! Tevens geven we je onderbouwing in een bijlage van welke voordelen de 21 dagen challenge heeft die je hebt gekozen.

Voor deze kleine investering krijg je:

  • Heel veel inzichten, tips en advies om van de 21 dagen challenge een succes te maken.
  • Je zorgt ervoor dat je een grote stap zet in het minderen van een (slechte) gewoonte(s) of je leert een goede gewoonte(s) aan.
  • Een gezondheid boost! Je geeft je gezondheid een boost door een gezonde gewoonte onderdeel te laten worden van je leefstijl.

21 dagen challenge

Waarom zorgt deze challenge ervoor dat je stappen zet?

Één van de moeilijkste dingen die er is, is om 21 dagen achter elkaar bezig te zijn met een nieuwe gewoonte of het afleren van een slechte gewoonte.

Waarom?

Omdat je namelijk iets gaat doen wat je niet gewend bent. De afgelopen maanden of jaren ben je gewend om op een manier te leven met je huidige gewoontes. Tijdens de 21 dagen challenge ben je bezig met nieuwe gewoontes en dat ben je nog niet gewend. De kans dat je deze nieuwe gewoonte(s) van de één op de andere dag in één keer oppakt zonder tegenslagen is heel klein! Daarom is deze 21 dagen challenge de perfecte handleiding om je nieuwe gewoonte(s) stap voor stap eigen te maken.

Een handleiding voor iedereen

Waarom voor iedereen? Omdat iedereen via deze challenge zelf inzicht krijgt hoe je kunt minderen met een slechte gewoonte en hoe je een goede gewoonte, stap voor stap, aan kunt leren.

Met deze challenge krijg je een ‘handleiding’, om de kans van slagen van 1 of meerdere nieuwe gewoontes aan te leren, aanzienlijk groter te maken. Je gaat elke dag kleine stappen zetten, die op den duur groot resultaat opleveren en door middel van de challenge van 21 dagen ga je dit zelf ervaren.

“Alleen door de challenge aan te gaan ben je al een hele grote stap dichterbij een gezondere leefstijl dan gisteren!”

Focus op wat WEL lukt met hele kleine stappen

Deze 21 dagen challenge richt zich elke dag op kleine stappen. Kleine stappen zijn makkelijker vol te houden dat grote stappen, omdat kleine stappen minder ver weg liggen van de manier van leven hoe je gewend was, vergeleken met grote stappen.

‘Elke kleine stap levert op den duur GROOT resultaat op”

Deze strategie passen we toe tijdens elke challenge en hierdoor heb je een grote kans van slagen!

Hoe werkt de challenge?

Elke dag staat bijvoorbeeld, als volgt aangegeven:

Dag 2
| De challenges van vandaag

  • Eet vandaag minimaal 100 gram groente naar keuze
  • Maak vandaag 5 keer 10 squats
  • Eindig met 5 seconden lauw douchen

| Drink vandaag geen frisdrank voor 12.00u

Het is de bedoeling dat je op deze dag (wat voor jou dag 2 is) alle punten uitvoert onder de: | en naast de |.

Wat zeggen deelnemers over de challenges?

21 dagen challenge

review 2

review 1

DE 21 DAGEN CHALLENGES

Alle challenges NU tijdelijk met korting!

Immuunsysteem versterken challenge (7 dagen)

immuunsysteem versterken

Nu: €9,95 (€12,95)


Immuunsysteem versterken challenge (21 dagen)

21 dagen challenge

Nu: €12,95 (€17,95)

 

Koud douchen challenge

21 dagen challenge

Nu: €12,95 (€17,95)

 

Vet verbranding stimuleren

21 dagen challenge

Nu: €12,95 (€17,95)

 

Minder op je mobiel challenge

21 dagen challenge

Nu: €12,95 (€17,95)

 

Plantaardig eten

Voedingscoach

Nu: €12,95 (€17,95)

ALLE CHALLENGES NU TIJDELIJK MET KORTING!
Kies hierboven op welk gebied je stappen wilt zetten